Καταδύσεις & Θαλάσσια σπορ από την εταιρεία Crest

Η εταιρεία Crest μας μεταδίδει το πάθος της για καταδύσεις και θαλάσσια σπορ. Πρόκειται για το Καταδυτικό Κέντρο πέντε αστέρων με τους εκπαιδευτές του και το εκπαιδευτικό κέντρο πλοήγησης μηχανοκίνητων σκαφών RYA, τα οποία συνεχώς προσαρμόζονται στον εξελισσόμενο κόσμο των θαλάσσιων σπορ και ανανεώνουν τακτικά τον εξοπλισμό τους για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των αρχάριων και επαγγελματιών. Μάθετε να κάνετε καταδύσεις, θαλάσσιο σκι, ιστιοσανίδα, κάιτ σερφ ή ιστιοπλοΐα. Η εταιρεία Crest προσφέρει εκπαιδευτικά μαθήματα ξεκινώντας από τον πρώτο απλό γύρο και φτάνοντας στην εκμάθηση της περιπλοκότερης τεχνικώς προσγείωσης. Πρόσθετα, η εταιρεία Crest προσφέρει σκάφη αυτόματης πλοήγησης, τζετ σκι, ποδήλατα θαλάσσης, βάρκες καγιάκ ή απλά μια θέση στην αμμουδιά. Οι εκπαιδευτές της εταιρείας Crest, περήφανοι ως μέλη του Συλλόγου Θαλάσσιων Σπορ της Κύπρου και του Παγκύπριου Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων (CDCA), εκπαιδεύουν από απόλυτα αρχάριους μέχρι και πολύ προχωρημένους ενδιαφερόμενους.

Επισκεφθείτε τους και βιώστε συναρπαστικές περιπέτειες στα παγωμένα νερά της υπέροχης μεσογειακής θάλασσας υπό την προστασία και την ασφάλεια που σας προσφέρει η ομάδα της Crest, η οποία σας υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.

Καταδύσεις & Πλοήγηση Μηχανοκίνητων σκαφών
Τα κρυστάλλινα νερά της Κύπρου σας περιμένουν για εξερευνήσεις και καταδύσεις όλων των επιπέδων, αρχίζοντας από την πρώτη απλή βουτιά και φτάνοντας μέχρι τις περιπετειώδεις εξερευνήσεις των νερών στα σαφάρι της Αγίας Νάπας ή της Πάφου. Για τους πιο προχωρημένους δύτες, το ναυάγιο του Ζηνοβία περιμένει στη Λάρνακα. 

Η εκπαίδευση από το χαμηλότερο μέχρι το ψηλότερο επίπεδο μπορεί να επιτευχθεί στην εταιρεία Crest, μέσα από δωρεάν δοκιμαστικές καταδύσεις που πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα απογεύματα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια πλοήγησης μηχανοκίνητου σκάφους, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα μιας ή δύο ημερών για να αποκτήσουν το διεθνές δίπλωμα πλοήγησης μηχανοκίνητου σκάφους σύμφωνα με τις εθνικές προδιαγραφές -RYA- για μηχανοκίνητα σκάφη. Για τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου και των χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσφέρεται η πιστοποίηση ICC.

Η ομάδα
Η ομάδα της εταιρείας Crest απαρτίζεται από άτομα ειδικά εκπαιδευμένα στον τομέα καθώς επίσης και στην ιατρική περίθαλψη. Διαθέτουν εξαίρετες γνώσεις σχετικά με τη θάλασσα και πληρούν τις προϋποθέσεις καταλληλότητας για θαλάσσια σπορ και πρώτες βοήθειες, καθώς επίσης έχουν απόλυτη γνώση του σωστού τρόπου διδασκαλίας, που σκοπό έχει να ικανοποιεί τις ανάγκες έκαστου ενδιαφερόμενου.

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας και διασκεδάστε μαζί μας στον ήλιο.