Μπαρς

Ethnic Bar

Μια γοητευτική λάμψη. Μια λεπτότητα. Μια σιωπηρή πρόσκληση. Αυτές είναι μερικές από τις εικόνες που αντικρίζει κανείς καθώς επιχειρεί να εισβάλει στον κόσμο του Ethnic Lounge & Bar. Το Ethnic Lounge & Bar αποτελεί ένα δελεαστικό νυχτερινό μπαρ που περιτριγυρίζεται από πανέμορφους καταπράσινους κήπους.

 Μια γοητευτική λάμψη. Μια λεπτότητα. Μια σιωπηρή πρόσκληση. Αυτές είναι μερικές από τις εικόνες που αντικρίζει κανείς καθώς επιχειρεί να εισβάλει στον κόσμο του Ethnic Lounge & Bar. Το Ethnic Lounge & Bar αποτελεί ένα ελκυστικό νυκτερινό σημείο που περιτριγυρίζεται από πανέμορφους καταπράσινους κήπους. Οι πανέμορφες οικοδέσποινες του μπαρ σας προκαλούν να γευτείτε καινούρια κοκτέιλ, παγωμένες σαμπάνιες, βότκες πρώτης κλάσεως, νόστιμα ελαφριά πιάτα, επιδόρπια και σπιτικά παγωτά. Ο μοναδικός και ποικίλος κατάλογος των κρασιών μας περιλαμβάνει κρασιά από τις μεγαλύτερες περιοχές παραγωγής κρασιού στον κόσμο.

 

 

 

Tycoons Bar

Το κομψά διακοσμημένο Tycoons Bar και το εξαιρετικό σαλόνι Ethnic Lobby Lounge με θέα τη θάλασσα αποτελούν ιδανικά σημεία συνάντησης μετά το δείπνο για την απόλαυση ενός κοκτέιλ, απεριτίφ, ενός αρωματικού καφέ ή ποτού.

Στην υγειά σας…

Η ζεστή ατμόσφαιρα και το άκουσμα της μελωδίας του πιάνου συνάδουν απόλυτα με την απόλαυση των εμπνευσμένων επινοήσεων του μπάρμαν μας.

 

 

Το μπαρ Aloha Poolside Leisure Bar

Το μπαρ Aloha Poolside Leisure Bar λειτουργεί πρωί και βράδυ και προσφέρει φρέσκους στυμμένους χυμούς, εξωτικά κοκτέιλ και αναζωογονητικά ποτά.

Το μπαρ Aloha Poolside Leisure Bar λειτουργεί πρωί και βράδυ και προσφέρει φρέσκους στυμμένους χυμούς, εξωτικά κοκτέιλ και αναζωογονητικά ποτά.