Μπαρς

Ethnic Bar

Οι υπέροχοι κήποι και η σαγηνευτική ατμόσφαιρα είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που θα σας παρασύρουν στο μαγικό κόσμο του Ethnic Lounge & Bar. Μια γοητευτική λάμψη. Μια λεπτότητα. Μια σιωπηρή πρόσκληση. Σημείο συνάντησης για κοκτέιλ, απεριτίφ, απογευματινό καφέ και ποτό.

 Μια γοητευτική λάμψη. Μια λεπτότητα. Μια σιωπηρή πρόσκληση. Αυτές είναι μερικές από τις εικόνες που αντικρίζει κανείς καθώς επιχειρεί να εισβάλει στον κόσμο του Ethnic Lounge & Bar. Το Ethnic Lounge & Bar αποτελεί ένα ελκυστικό νυκτερινό σημείο που περιτριγυρίζεται από πανέμορφους καταπράσινους κήπους. Οι πανέμορφες οικοδέσποινες του μπαρ σας προκαλούν να γευτείτε καινούρια κοκτέιλ, παγωμένες σαμπάνιες, βότκες πρώτης κλάσεως, νόστιμα ελαφριά πιάτα, επιδόρπια και σπιτικά παγωτά. Ο μοναδικός και ποικίλος κατάλογος των κρασιών μας περιλαμβάνει κρασιά από τις μεγαλύτερες περιοχές παραγωγής κρασιού στον κόσμο.

 

 

 

Tycoons Bar

Το κομψά διακοσμημένο Tycoons Bar και το εξαιρετικό σαλόνι Ethnic Lobby Lounge με θέα τη θάλασσα αποτελούν ιδανικά σημεία συνάντησης μετά το δείπνο για την απόλαυση ενός κοκτέιλ, απεριτίφ, ενός αρωματικού καφέ ή ποτού.

Στην υγειά σας…

Η ζεστή ατμόσφαιρα και το άκουσμα της μελωδίας του πιάνου συνάδουν απόλυτα με την απόλαυση των εμπνευσμένων επινοήσεων του μπάρμαν μας.

 

 

Aloha Poolside Leisure Bar

Το μπαρ Aloha Poolside Leisure Bar λειτουργεί πρωί και βράδυ και προσφέρει φρέσκους στυμμένους χυμούς, εξωτικά κοκτέιλ και αναζωογονητικά ποτά. Κάθε βράδυ διασκεδάστε με την παιδική ντίσκο και ένα υπέροχο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

 


Το μπαρ Aloha Poolside Leisure Bar λειτουργεί πρωί και βράδυ και προσφέρει φρέσκους στυμμένους χυμούς, εξωτικά κοκτέιλ και αναζωογονητικά ποτά.