Δωμάτια

Test Room

This is a test room for UIBS

Deluxe Inland View

Αυτό το Deluxe Δωμάτιο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με δυο μονά κρεβάτια ή ένα υπέρδιπλο.Τα ευρύχωρα, επιπλωμένα μπαλκόνια έχουν μια χαλαρωτική θέα προς τους λόφους και τη γύρω περιοχή.

Deluxe Sea View

Αυτό το Deluxe Δωμάτιο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με δυο μονά κρεβάτια ή ένα υπέρδιπλο.Τα ευρύχωρα, επιπλωμένα μπαλκόνια έχουν υπέροχη θέα προς τη θάλασσα..

Deluxe Family Garden View

Αυτός ο τύπος δωματίου φιλοξενεί 2 ενήλικες + 2 παιδιά, αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι και 2 κουκέτες/κρεβάτια-καναπέ. Διαθέτει χαλαρωτική θέα στον Κήπο, με μεγάλα επιπλωμένα μπαλκόνια και γλάστρες λουλουδιών.

Deluxe Family Sea View

Με θέα στη θάλασσα καθώς και ένα επιπλέον πλεονέκτημα, είναι πιο ευρύχωρα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως οικογενειακά δωμάτια και να φιλοξενήσουν 2 ενήλικες και 2 παιδιά. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι και 2 κουκέτες/κρεβάτια-καναπέ.

Family/Junior Suite Garden View with Patio

Πλήρως ανακαινισμένα το 2018, τα Family/Junior Suites Garden View with Patio προσφέρουν μια ευρύχωρη επιλογή για οικογένειες 4 ατόμων. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια. Το ένα με υπέρδιπλο κρεβάτι για τους γονείς και τα παιδιά φιλοξενούνται άνετα σε κουκέτες/κρεβάτια-καναπέ σε ξεχωριστό δωμάτιο που κλείνει με συρόμενη πόρτα.