Το όνειρο σας για ένα υπέροχο γάμο μπορεί να γίνει πραγματικότητα!!!

Η ομάδα του ξενοδοχείο GrandResort γνωρίζει πολύ καλά πως επιθυμείτε η ημέρα του γάμου σας να είναι μοναδική και να σας μείνει αξέχαστη. Για το λόγο αυτό, από την ημέρα κράτησης της αίθουσας για τη γαμήλια δεξίωση, μέχρι τη στιγμή που θα κόψετε την τούρτα του γάμου σας ως το ολοκλήρωμα της βραδιάς, μια πολύ εξυπηρετική, φιλική και έμπειρη ομάδα από επαγγελματίες θα βρίσκεται στο πλευρό σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να διαβεβαιώσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, θα πραγματοποιηθούν στην ώρα τους και μέσα στα όρια των προϋπολογισμών σας, έτσι ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο, εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Λαμβάνοντας υπόψη πως υπάρχουν αμέτρητα πράγματα για να σκεφτείτε και να οργανώσετε την ημέρα αυτή, έχουμε καθήκον να σας δώσουμε συμβουλές και ιδέες σχετικά με την κάθε λεπτομέρεια του γάμου σας, αρχίζοντας από τη διαμόρφωση των τραπεζιών, τη δημιουργία του μενού, τον στολισμό, τη μουσική και γενικότερα τον χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας.

Σας προσκαλούμε προσωπικά για μια επίσκεψη στο ξενοδοχείο μας και μια συνάντηση με τον Διαχειριστή/ Συντονιστή των εδεσμάτων και ροφημάτων για να συζητήσετε εκ των προτέρων σχετικά με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.