Αφιξη
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Αναχωρηση
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Δωματια
Ενηλικες
Παιδια
Βρεφη
Group #

Αίθουσες & Αξιοποίηση χώρου

Η αίθουσα Grand Hall

Η αίθουσα Grand Hall του ξενοδοχείου αποτελεί την μεγαλύτερη αίθουσα συνεδριάσεων της Κύπρου και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 1200 αντιπροσώπους. Μπορεί να υποδιαιρεθεί στις αίθουσες Α, Β και Γ, οι οποίες έχουν χωρητικότητα μεταξύ 170 και 550 ατόμων. Με απώτερο σκοπό τον άψογο επαγγελματισμό, την ευαρέσκεια ή το συνδυασμό και των δύο, το ξενοδοχείο διαθέτει τα πάντα για κάθε περίσταση.
Περισσοτερα

Αίθουσες συνεδριάσεων Ονήσιλος, Τεύκρος και Ευαγόρας

Οι αίθουσες συνεδριάσεων είναι ανεξάρτητες αίθουσες για μικρές συνεδρίες μέχρι και 100 αντιπροσώπων. Έκαστη αίθουσα είναι σχεδιασμένη για να ικανοποιεί συγκεκριμένες απαιτήσεις. Και οι τρείς αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από 24 μέχρι 100 αντιπροσώπους.
Περισσοτερα

Συνεδριακές Εγκαταστάσεις & Χωρητικότητα αιθουσών

Το ξενοδοχείο GrandResort κατέχει την πρωτοκαθεδρία στον τομέα διοργάνωσης και φιλοξενίας συνεδρίων, εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων πριμοδότησης και εκθέσεων. Διακρίθηκε στο διαγωνισμό «Europe’s Leading Conference Hotel» των Παγκόσμιων Τουριστικών Βραβείων 2005.
Περισσοτερα

Επιχειρηματικό Κέντρο

Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο με εξελιγμένη τεχνολογία επιχειρησιακής τηλεπικοινωνίας και υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης.
Περισσοτερα

Γκαλερί

Διατίθεται για διαλείμματα για καφέ και για πραγματοποίηση εκθέσεων.
Περισσοτερα